Frigoglass South Africa Office Revamp

A masterpiece with limited time

With limited time to accomplish what our client wanted, we conceptualised and transformed their double-volume office interior, into what was nothing short of remarkable, by focusing on enhancing just the four key interior surfaces.

With no corporate identity to guide us, we created new elements and colour palettes that showcased and complimented the brand’s new logo perfectly.

Our ability to pivot and adapt our creative talent allows us to consistently deliver innovative solutions no matter what the project or campaign requirement is.

Out with the old, in with the new

Walls were given a fresh coat of contemporary colour to complement the new logo’s beautiful modern blue hue. We deconstructed the new logo to conceptualised and design stunning custom wall claddings like wallpapers, decals, wall decorations etc. These were professionally printed on our large format eco-friendly printer.

We created beautiful wall ornaments to introduce texture and depth using different substrates like Perspex and Dibond.

Previous slide
Next slide

Conceptualise and curate stunning works of art

We played with our creativity to conceptualise and curate a stunning series of printed stretch canvas paintings, bursting with vibrant, popping colours to bring the previously dark and industrial space to life.

Drawing inspiration from the primary blue of the new logo which inspires thoughts of a sunny summer sky our team pushed artistic boundaries to develop a unique and visually captivating abstract series of wall canvases. Each canvas tells its own story, with colour combinations and abstract patterns that evoke a sense of energy and excitement.

Embracing the unlimited possibilities of colour and form

We’ve carefully curated contemporary and stylish furniture pieces to not only enhance functionality but also overhaul the aesthetics of the spaces. We used modern, trendy furniture colour accents and vibrant lush green plants to create a cohesive and inviting atmosphere in these rooms that were frequented and shared by staff and clients.

The reception area underwent a massive transformation. We added lush Greenwall and meticulously refurbished the reception desk in a contemporary style using brilliant white finishing complemented by brushed aluminium accents, illuminating the area with a refreshing burst of light and a revitalizing sense of vitality.

From concept, to design, to production and fit-out we proceeded with the project mindful of the clients completion deadline whilst minimising disruptions and downtime as much as we possibly could in the actively working environment.